Öroninflamation

Hej

Igår så åkte jag till vårdcentralen, linn följde med men då sa dem att jag hade en kraftig öroninflamation och fick pencelin. Sen efter de hade jag och linn inget att göra så vi drog och bowla och jag va så sjukt dåligt, sen på kvällen så var vi på innebandy sirius förlora mot Falun. Idag har jag vart och hälsa på mitt nya jobb börjar där på måndag :)


Seize The Day

innebandy

heej

vakna nyss men då ringde jag vårdcentralen och dom ska ringa upp tror jag har öroninflamation men men vi får väl se om jag får nån tid på vårdcentralen, ikväll är de iallafall innebandy sirius-falun kul älskar att kolla på innebandy.
Iförra inlägget skrev jag att de skulle bli en lugn helg men de har det minst sagt INTE varit, i fredags så var jag på etage och i lördags var jag på saluhallen, så igår när jag vakna var klockan 15.44 hahah helt sjukt.

hör senare

caio


i fredags


Seize The Day

förkyld,kaffe och wallander

heej

sorry för att jag inte har skrivt har vart lite små sjuk och inte orkat. Igår så hade min bror ssl periär mot storvreta för dem som inte vet vad ssl är så är de den högsa liga i innebandy och storvreta är svenska mästare så det var en tuff match men sirus förlorade med 5-4, och min bror gjorde en helt okej insatts ett mål gjorde han iallafall så det var mycket spännande.
Nu sitter jag och kollar på Wallander och dricker kaffe inte så kul men , de blir nog lugnt i helgen för min del för jag är lite små sjuk, jag längtar till jag börjar jobba orkar inte sitta hemma varje dag så tråkigt men den 3:de oktober så börjar jag :)

ska dra caio



när sirius värmerupp


Seize The Day

Jag har fått jobb :)

hej

måste börja med att säga att de ringde mig från den där föskolan jag skrev om och sa att dem ville anställa mig, gud va skönt att bli anställd:)

sen idag när jag skulle sätta mig och äta frukost hitta jag en "att göra lista" som min kära mamma hade skrivit till mig, men eftersom jag är en så underbar dotter så tänker jag göra den där listan,så nu ska jag gå ner och hänga tvätt,sen kanske jag ska gå ut ikväll de va längesen nu:)

caio


en bild från i sommars



Seize The Day

De går bra nu

hej!

förlåt för att jag inte har bloggat, men så här är det, i måndags så ringde en förskola till mig och undra om jag ville komma på en jobbinterjuv på onsdagen,och de tackar man ju inte nej till, iallfall så tänkte jag tonat mitt hår så jag gick upp till affären och skulle köpa toning och hitta en snygg mörkröd färg men de visa sig sedan att de inte va så fin menmen. De gick iallafall bra på arbetsinterjuven så det ser ut som jag får jobbet:)
nu ska jag iallafall börja blogg mer.

caio


jag i mitt fula hår


Seize The Day

onyttig dag

Hej

Som alla vet så var de ju kulturnatten igår men jag var hemma för jag skulle upp och jobba idag, men mamma och pappa hade lite folk hemma så vi åt kräftor och räkor och jag tog faktiskt nått glas vin också men lugnt blev de. Imorse när jag vakna så hade jag bråttom till bussen så jag tog en kopp kaffe och en glass till frukost, sen efter jobbet kom mamma och hämta mig för vi skulle på fotboll ute i månkarbo och då tog vi en driv in, dem förlora iallfall mot månkarbo, sen följde min bror med oss hem och då åt vi kex och ost, sen övningskörde jag när vi skulle åka och lämna min bror i stan. Jag som håller på gå ner i vikt har inte haft nån bra dag, men jag är ledig hela veckan så då får jag väl träna.
men nu ska jag sova

caio

en låt som mammas kompis visa oss igår, älskar den


Seize The Day

One piece och gröt

Hej!

idag har jag inte gjort så mycket förutom att träna lite, cykla i 40 min och gjorde lite armhävningar, situps och utfall men annars har jag inte gjort mycket mer, sitter nu i mon one piece och tänkte äta lite lunch typ som består av frukt och havregrynsgört. Det är så skönt när man har tränat älskar den känslan:)
nu ska jag äta

ciao


min älskade one piece



Min lunch som jag tänkte äta nu



Seize The Day

Barnvakt

Hej

Idag när jag vakna så var jag sjukt trött men bestämde ändå mig att gå upp och göra en god frukost, sen satt jag med i soffan och kolla på barnprogram och åt frukost,mysig morgon. Har inte så mycket att berätta men ska åka och vara barnvakt klockan 4-halv 8 så de är min kväll, men det är mysigt :)

nu ska jag fixa lite

caio

Dagsens outfit

Blå stickad tröja: Vero moda
Svarta jeans: HM
Kängor: Din Sko


Seize The Day

Kista:)

Hejj

idag har jag vart på kista gallerian med Linn, de va lite svårt att hitta dit men efter ett tag kom vi rätt, vi börja med att äta sushi hur gott som helst. Sen gick vi och kolla lite kläder, jag hitta ett par skor jag blev helt kär i så jag köpte dem:) sen på väg hem blev de mycket skratt, sen när vi kom hem låg min one piece i postlådan, belv hur glad som helst plus att den är super skön, ikväll ska jag kolla på innebandy här i Björklinge, min kompis brorsor spelar.
nu ska jag äta lite

caio


här sitter jag och myser i min one piece:)


Seize The Day

Trött!!!



Hej

idag har jag jobbat på en förskola från 8-halv 5 och det gick bra men är så sjukt trött,tur att man är ledig imorn iallafall.
Igår kväll var jag hos frida och spela spel med henne, Pontus och Linn mycket skratt blev de ;)
Idag hade vi invägning i min familj och jag hade gått ner 1hg hahah neråt iallafall:)
ikväll ska jag kolla på sverige matchen dem måste vara bättre idag än var dem var mot ungern,så nu heja vi på sverige.
ska dra

ciao


mitt och mammas kvällsfika :)


Seize The Day

Städa


heej

idag så är jag ledig så jag tänkte hjälpa mamma och städa lite, sen tänkte jag ta och rensa min garderob och fixa lite i mitt rum, sen kanske det blir en promenad senare får se om de går, för jag har gjort illa tån.
Igår var jag på fotbolls match det var ikrex som spela mot vattholma och det blev oavgjort.

skriver senare

caio






Seize The Day

Sex and the city 2



hej

just nu sitter jag med mamma i soffan och kollar på sex and the city 2, har faktiskt inte sätt den men den verkar bra:)
igår så hade jag lite folk här och de var roligt drack lite och bara hade de trevligt.
sen idag har jag beställt en onepiece dem är fan inte billiga men men de va as snygg iallafall.
sen senare ska jag åka på fotboll nu ska jag fixa en chailatte

caio


den är min om några dagar :)


Seize The Day