love it

älskar den här låten

Snö!!!

tjaa

kolla nyss på ung och bortskämd skit vilka idioter dom verkar vara, men skämms bara av att kolla på de.
Iallafall idag har jag vart på min praktik sen drog jag till gymmet gick verkligen inte bra idag, får sjuk ont i mina smalben när jag springer och jag gillar inte så mycket annat på gymmet, och så hade jag glömt min vattenflaska så jag fick köpa en ny där, den kosta 40kr, och när jag gick därifårn söna de som fan. ikväll ska jag typ plugga och ta de lungt

caio




Seize The Day

Tack

heej

jag måste tacka min vän Stefan för att han har fixat min head och gjort den jätte fin tycker jag, jag är super nöjd.
Ska snart krypa mer i min säng, har praktik imorn sen efter den ska jag försöka ta mig till gymmet,men nu ska jag sova godnatt

caio



Seize The Day

Vingar av glas

heej

idag när jag vakna så hade jag jätte ont ihuvet så jag sjukanmälde mig och somna om, när jag vakna vid 12 så var mamma också hemma,hon hade åkte hem från jobbet med huvudvärk, så nu ligger vi och kollar på vingar av glas, imorn är de praktik hoppas jag mår bättre då.

caio




Seize The Day

första advent

shoo

idag är de första advent as mysigt inte långt kvar till jul nu:) iallfall hade en as mysig kväll igår med frida, godmat och mycket skratt, sen kom vår kära vän Simon, idag har jag inte gjort nått bara vart hemma och myst, imorn är de skola vi ska ha spexfoto, temat är solglasögon och svartvitt, nu ska jag gå och duscha håret sen göra en ansiktsmaks och fixa naglarna.
hörs imorn

caio


jag och frida igår


Seize The Day

Hallå i blåbärsskogen

Shulululu va händer jao ? Gangstafrippp här, bara så ni vet är jag AWESOME!

Enjoy!



Hej hopp Pulla o snopp


Seize The Day

ingen träningen idag

shoo

de blir ingen träninging idag, jag och frida ska gå och handla sen till våran middag ikväll, just nu ligger jag och myser med min katt, ska gå och duscha hörs sen

ciao


baby sover


Seize The Day

mys fredag

heej

idag efter praktiken gick jag och träna åkte hem och tog en tupplur, sen börja vi göra mat här hemma med vin och mys, till efterrätt blev de natur godis och skumtomtar, kolla på idol och hade de mycket mysigt med mina kära päron, ska snart gå och lägga mig och läsa, imorn ska jag försöka gå upp ganska tidigt för att dra till stan och träna, sen imorgonkväll ska jag och frida har våran middag.
hörs imorn

ciao


bästa<3


Seize The Day

hatar att städa

shoo

idag när jag kom hem tänkte jag storstäda mitt rum,men jag när jag var klar med mina kläder, så orkar jag inte mer fett tråkigt, så jag sluta städa, nu vill jag bara in till stan och träna men måste vänta på min kära vän, hon städar också.
fett kallt, mitt element i mitt rum är trasigt så jag tror jag kommer frysa sönder här, går runt med mössa och tjock tröja, nu ska jag kolla på film

caio



Seize The Day

ut i kylan

shoo

vakna för ett tag sen, fick sluta tidgare så jag va hemma typ vid halv 2 och somna typ2 sen sov jag till typ 6, mycket skönt men kommer nog inte kunna sova inatt. Måste skynda mig frida står ute och väntar på mig vi ska gå en promenad, hör sen

caio





Seize The Day

kvällens sista cigarett

shoo

haft en underbar dag, först var jag på praktiken så himla mysigt, sen tog jag mina ben och gick till gymmet där jag tog ut mig bra ska jag säga,mycket skönt, sen när jag kom hem så var jag as trött,satt mig i soffan och somna ett tag, nu sitter jag och pratar med frida och vi har bestämt vilken mat vi ska laga på lördag, så här blir de:

Förrätt : Toastskagen (chili)

Varmrätt: Tacogratäng

Efterrätt: Pannacotta

mycket gott, men ska sova snart

ciao





Seize The Day

skönt gympass

shoo

kom hem för en stund sen, var först i skolan sen drog jag och Frida till gymmet, vi körde styrekemaskinerhärligt:)
imorn är de praktik igen as nice efter praktiken ska jag dra och träna själv, på bussen hem idag så fick jag och frida bästa iden:)
nu ska jag äta

ciao


haha vi är så snygga



Seize The Day

skola idag

shoo

sitter på min första lektion och idag är det skola, vi har skola på måndagar sen praktik resten av vecka, tråkigt med skola, men efter skolan ska jag vara dukigt och gå och träna med fripp. Sen ska jag hem och städa mitt rum om jag orkar så vill säga, men nu kommer Mats så nu måste jag jobba vidare.

caio




Seize The Day

Spännande match

shoo

kom nyss hem från stockholm var på innebandy där, en väldigt spännande match som slutade oavgjort, nu tänkte jag kolla på ensam mamma söker och sedan beck, sen måste jag gå och packa träningsväskan ska nämligen träna med Frida efter skolan.
ska dra

ciao




Seize The Day

Gym

Tjaa

kom nyss hem från gymmet var där med pappa och då köpte han gymkort till mig, så nu blir det hård tränging för att komma i form till beachen 2011.
Igår var jag hemma hos Frida och Carro var där.
ikväll ska jag och mamma åka hem till några kompisar och äta lite mys.¨
nu ska jag vila,hörs sen

ciao




Seize The Day

Mys

tjaa

den här bilden säger allt


pappa, bengt och jag myser



Seize The Day

Ett gott skratt fölänger livet

shoo

kom nyss hem från praktiken, det är så sjuk kul om ett gott skratt förlänger livet kommer jag leva länge haha, helt underbara männiksor,imorn ska vi bowla med dom kul kul:)
Kanske ska ta en liten tupplur nu är rätt så slut, får se hur jag gör.
hörs sen

ciao

 
happy


Seize The Day

Amanda var här

tjooo

just nu sitter jag i mitt rum och klingkar lite på guran hahah. Amanda var här as mysigt vi typ gjorde mat och prata massa skit, sen kolla vi på bonde söker fru hahah sjukt kul program, iallafall var as kul att träffa Amanda det va ett tag sen vi var själv och gjorde nått så de va as mys pys,
nu ska jag fortsätta spela.

ciao


love you baby<3


Seize The Day

Lat?

shoo

kom typ nyss hem från praktiken och det har vart jätte kul idag:)
nu sitter jag i soffan och kollar på tv och jag är så sjukt hungrig men jag orkar inte gå ifrån soffan fett lat jag är, Amanda skrev till mig nyss tror jag ska träffa henne idag,kul har inte träffat henne på as länge:)
nu ska jag gå och göra nått att äta

ciao





Seize The Day

Lisa Berlin

heej

det va en tjej som bad mig att berätta lite mer om mig själv och min familj och så, och det är klart jag göra det:)

Iallafall jag är 18år och bor i Björklinge som ligger 2mil norr om uppsala och jag studerar till barnskötar i uppsala sista året nu, när jag går ut är jag färdig barnskötare men vet ej vad jag vill jobba med. På min fritid så brukar jag typ vara med mina vänner och chilla eller festa som djur, jag spelar ingen sport eller så.
Iallfall jag har en storebror som heter Peter och han är 22år och jobbar på fritids, han spelar typ innebandy på fritiden och så. Sen mina kära föräldrar Barbro och Mattias som är bäst.
Har inte så mycket mer att säga hoppas du är njöd:)


jag och bror för längesen


Seize The Day

vet inte vad jag ska skriva

hej

vet inte vad jag ska skriva så de blir en bild





Seize The Day

Zlatan, mäktigt

shoo

jag satt nyss och kolla på fotbollsgalan, hoffmaestro,  fan gryma dom är helt sjuk. Sen när Zlatan fick guldbollen för femte gången satt jag och pappa och typ grina töntar som vi är, men jag tyckte det va sjukt mäktigt, han är så sjukt stor man kan typ inte fatta de, det spelar ingen roll att det var för femte gången han fick den lika mäkigt varje gång och han är så värd den, älskar han.
nu ska jag typ sova

caio


vi som bölar när Zlatan får guldbollen


Seize The Day

första dagen på praktiken

shoo

kom nyss hem från min första dag på praktiken och det har vart super kul, jobbar ju med utvecklingsstörda och de är så himla kul och jag har en underbar handledare kan inte bli bättre;)
nu tänkt jag sätta på en film och fortsatta vara på så bra humör som jag är.
blir själv ikväll mamma och pappa kommer hem sent.
hörs mer sen

ciao




Seize The Day

Sova kanske?




Seize The Day

Praktik imorn

Tjaa

praktik imorn då

Seize The Day

Farsdag

heej

när jag vakna idag gick jag upp och satt mig framför teven med mamma, sen kom pappa hem och fråga om jag inte hade glömt nått, han hade köpt fika så jag fick göra kaffe;)
snart ska jag ut och övningsköra sen måste jag plugga, imorn börjar jag min praktik och jag se så mycket fram emot det, det ska bli kul:)

ciao


Grattis pappa:)


Seize The Day

väntar på mat

godmorgon
 
tjaa

vakna nyss, mamma ringde och väckte mig och fråga om ville ha hamburgare till typ frukost, varför tacka nej , så hon kommer väl hem snart med mat gott.
Idag ska jag åka och kolla på innebandy sen har jag typ inga planer, städa och plugga typ, men nu ska jag kolla på tv

ciao




Seize The Day

kortspel

tjaa

det har vart en skön kväll, Frida kom över och då kasta vi gris med mamma och pappa efter det så blev det livet fika med te och mackor, sen spela vi plump jag förlora såklart, men det va kul, sen sist så hade vi önska låtar:)
En bra kväll men nu tänkte jag gå och lägga mig imorn blir det innebandy och plugg

ciao


min trygghet<3


Seize The Day

Bra dag

hejsan

kom nyss hem fick åka men henne hem as skönt. iallafall idag så har jag haft två prov först var det religons prov och det kändes som att de gick bra, sen hade jag mitt sista matte prov så nu har jag G i matte jag är så  sjukt glad:)
nu tänkte jag faktisk sätta mig på motionscyken och träna lite:)
sen ikväll kanske jag ska hem till en kompis:)

ciao





Seize The Day

Frida Ersson

tjaa

jag tänkte skriva lite om en vän jag har och hon heter Frida och vi har kännt varandra hela livet och hon är så sjukt bäst.
Hon är as rolig och vara med men hon är även en vän som verkligen finns där alltid, tex om jag ringer henne och är ledsen så kommer hon till mig och hon gör mig så sjukt glad, jag kanske inte har varit lika bra mot henne som hon mot mig så jag skriver det här så hon ska förstå hur mycket hon betyder för mig, alla borde ha en vän som henne.

I Love you



snyggningen själv:)


Seize The Day

plugg och halv åtta hos mig

tjaa

sitter här i min ensamhet och tänkte vara duktig och plugga faktisk, har tänt lite ljus gjort lite kaffe och plockat fram pluggsakerna, har faktiskt tven på också:)

nu måste jag börja plugga

ciao

 
myspys


Seize The Day

Lax

tjaa

idag när jag kom hem från skolan så ringde jag min praktik så att nu är allt sånt fixat, hon va jätte trevlig hon som ska vara min handledare, sen la jag mig i soffan ett tag och somna, sen när jag vakna var det helt kolsvart i hela huset, iallafall så måste jag laga mat själv och då blir det lax och pasta hoppas det blir gott:P
efter maten ska jag plugga har prov imorn men de gå nog säker bra,


ciao




Seize The Day

bloggar ifrån sängen

godmorgon

ligger fortfarande kvar i sängen,och jag som har mitt rum i källaren ser typ inte ut genom fönstrerna för det är så mycket snö, jag tycker det är as mysigt. det är så skönt när man har mycket tid på morna för då kan man typ ligga och dra sig, jag ska ta bussen som går 9 fett skönt.
men nu ska jag gå upp hörs sen

ciao




Seize The Day

älskar snö:)

tjaa

idag när jag vakna så kolla jag på klockan och då var den halv 12 shit, jag försov mig skynda mig upp så jag hann med 12.45 bussen grymt gjorde mig klar på 10 min, sen när jag kom till skolan så hade jag och ivan redovisen det gick väll bra, sen när jag skulle åka hem var de as mycket snö ute och det va typ storm, när jag kom hem la jag mig i soffan och mös lite, sen gjorde jag faktiskt vofflor till mig och mamma har aldrig ätit så många vofflor i mitt liv hade bara ätit 2äpplen på hela dan.
och nu sitter jag här i mitt rum och tänkte plugga lite

ciao


en stuga vi hyrde uppe i Ramundbergen



Seize The Day

sitter i mörket

shoo

sitter här i mörket helt själv och kollar lite på tv, väntar på att mamma ska komma hem så hon kan laga mat till mig.
idag var de skola igen inte så kul men det är ju bara en vecka sen ska jag ut på praktik, ska praktisera med utvecklingsstörda,mycket intressant.
ikväll ska jag bara ta det lungt:)

ciao




Seize The Day

happy

shooo

idag har jag faktiskt pluggat ganska mycket, sen kom min bror hem och åt middag med oss,mysigt att vara hela familjen:) sen körde mamma hem han till stan då åkte jag och pappa ut och övningskörde, och de gick utan problem.
de ska firas med cola, majschips och senare parlamentet och beck.
nu ska jag kolla på sporten

ciao




Seize The Day

pluggsöndag

shoo

just nu sitter jag framför tvoch väntar på att så mycket bättre ska börja,såg de igår men man kan inte få nog av det programet tycker jag:)
Är själv hemma mamma och pappa drog ivägoch skulle hälsa på morfar,så när jag är själv hemma tänkte jag plugga och kolla på tv älskar det.
Igår var jag och mamma ute och övningskörde och det gick toppen bra,inte ett ända motorstopp.

men nu ska jag gå och koka kaffe sen blir det plugg

ciao




Seize The Day

lung lördag

shooo

idag hade jag tänkt att bara ta det lung,  typ plugga  kolla  på tv och bara chilla runt.
Ska ut och övingsköra och med papi,mycket kul.
vet inte vad jag skaskriva hörs sen

ciao




Seize The Day

ensam

shoo

sitter här ensam och kollar på idol,himlans tråkigt, jag väntar på mamma och pappa när dom kommer så ska vi dra till frida och hennes familj typ fest där. tur att jag har min katt iallafall, det är min lilla bebis.nu ska jag äta godis och tycka synd om mig själv

ciao




Seize The Day

solstorm

godmorgon
tjaa

sitter i soffan och äter frukost och kollar på solstrom, en riktigt grym film:)
Idag ska jag bara ta det lungt typ kolla på film plugga och så ska jag övningsköra lite.
men nu ska jag kolla vidare

ciao


en nyvaken Lisa


Seize The Day

nu har jag klippt mig

shoo

kom nyss hem har vart och klippt mig sen åkte jag och mamma och köpte övingskörnings skylt så snart ska jag dra ut och kör lite

ciao



så här blev de:)


Seize The Day

Godmorgon

shoo

ligger i min säng helt nyvaken och lyssnar på musik, ska gå upp snart och göra en stor god frukost.
Om några timmar ska jag dra till stanoch klippa mig kanske kommer en bild sen så får ni se hur de blev.
har inga andra planer för denna dag.
vi hörs sen

ciao





Seize The Day

dum av dig

shoo

idag har jag vart duktig för jag har städat mitt rum jätte fin:) sen tog jag en mycket skön springtur, sen drog jag till Frida kolla lite film och så, gick sedan hem för att laga mat fiskpinar och makaroner:)
nu får jag börja övningköra fick bevisen idag så imorn ska jag först åka och klippa mig sen ska jag träffa mamma vi ska köpa en övningskörnings skylt sen ska vi köra lite:)
nu ska jag dra och träffa Linn hörs sen

ciao


http://www.youtube.com/watch?v=XEpeLwR_Tl8




seize the day