Skor

Hej

Blev hemma idag igen hade tänkt jobba men när jag vakna vid halv 8 så hade jag feber och bestämde mig för att vara hemma idag med, jag kunde inte somna om så jag gick upp och la mig i soffan, och har kollat på filmen se upp för dårarna.
Igår när jag var hemma hade jag inget att göra så jag beställde hem lite kläder och ett par skor, så jag längtar tills jag får hem dom
Ska dra

Här är skorna jag beställt :)

Sjuk


Hej

Nu ligger jag här hemma för andra dagen i rad och är sjuk, jätte förkyld. Men jag tror att jag ska jobba imorn och de ska bli skönt. Fick lön idag så nu känner man sig rik igen ;)
Men nu ska jag vila
Hörs

Saknar Thailand ;)

Skit Dag


Hej

Idag har de vart en riktigt skitdag, kaos på jobbet och nu när jag satt och skrev mitt inlägg så sluta internet funka så att allt jag skrev försvann kul. En ska som har vart bra var att Emma smsa mig om en grym lägenhet så jag mejla banken om mitt lånelöfte och nu hoppas jag på ett bra svar, för så ska jag åka på visning i slutet av månaden:)
Min mamma har tjejkväll i kväll så jag håller mig nog nere i min källar ensam och övegiven haha, jag var iallafall snäll och hjälpte mamma städa idag, ska väl smyga upp och hämta lite fika snart.
Har inga planer för helgen förutom att jag ska hänga med Emma imorn:)
Nu ska jag bädda rent i min säng.

puss och hej

Min lediga dag


Hej

Vakna för ett tag sen och då gjorde jag pannkakor till frukost, mycket gott. Jag ska snart gå och duscha och sedan städa rummet lite, men jag ska på möte med jobbet halv 6 idag så de är bara att åka in. Sen ikväll så ska vi fira vår granne som fyller år :)

Vill vara ledig


Hejj

Nu sitter jag på bussen till jobbet, och jag hatar att åka på buss på morgonen plus att jag fick gå upp tidigt för att jag fick ta bussen. Sen stänger jag idag så de blir sent, de ända bra är att jag är ledig imorn, men då tror jag att jag ska ta tag i mitt rum och stor städa.

Hoppas alla får en bra dag :)

Innebandy



Hej

Igår så bjöd min kompis Frida och hennes kille på en 3 rättersmiddag, de var jätte mysigt blev en hel del dricka också så man är rätt sliten idag.
Idag har jag bara sovit hela dan och nu sitter jag i fyrishov och ska kolla på innebandy, Sirius mot Jönköping, vi får se hur de går, heja Sirius :)

Nytt år nya möjligheter

Heej

Nu tänkte jag börja blogga igen, och de här året hoppas jag på mycket.

Först hoppas jag på att jag ska kunna köpa lägenhet och flytta hemifrån.
Sen hoppas jag på att skaffa ett nytt jobb efter sommaren eller att börja plugga.
Och jag hoppas på att börja träna och bli nyttigare.
Och att åka utomlans med en/flera kompisar.

Jag ska värkligen kämpa för att nå mina mål.

Just nu sitter jag i en bli på väg mot karlholm, där min mormor bor på ett ålderdomshem och jag och mamma ska dit och fika och ha de trevlig.
Jag har inga planer för kvällen kanske så är jag med kompisar eller så är jag bara hemma, vi får se måste ju spara pengar till lägenhet.

hoppas alla får en bra dag.

hade ingen blid, så de blir en sjukt bra låt istället ;)


Seize The Day