orkar inte

heej

nu sitter jag i skolan, min första lektion och jag orkar verkligen inte idag känns som om jag ska svimma men men. har så sjuk mycket att göra i skolan och de är inte kul, tur att man slutar ganska tidigt idag iallafall.
herregud vilket negativt inlägg och jag ber så mycket om ursäkt för de hahaha

caio




Seize The Day

Galen kryssning

shoo


igår kom jag hem från en 40 timmars kryssning och den va helt galen men fett kul, så jag va inte så pigg igår typ sov hela dan och mådde skit, har inte så mycket att berätta om kryssningn för jag kommer inte ihåg allt hahaha.
Idag tänkte jag plugga pappa kommer snart hem med godis till mig gott men ska dra

caio

lite bilder från kryssningen


jag och några random


amanda


jag camilla och natta


jag


Seize The Day

Handboll, rolig sport

heej

satt nyss och kolla på handboll sverige mot Kroatien, vilken match så sjuk kul att se , sverige as kul att se en sån vinst. Imorn ska jag vara i sunnersta backen halva dan inte så himla lockande men men ibland så måste man.
Nu ska jag kolla på solsidan och sen blir de time out en bra kväll:)

caio





Seize The Day

Godmoron alla glada

hej hopp

nu sitter jag här och väntar till min buss ska gå, jag försov mig lite men men de är ju ändå fredag, efter skolan idag så ska jag träna sen ikväll så är de derby i innebandy Hagunda-fbc uppsala,spännande sen senare ikväll kanske jag ska vara med min kära Amanda:)
idag är de bara 6 dagar kvar till vi dra och åker båt, dekommer bli röj  ;)

nu ska jag gå

caio


har dålig utseende dag idag hahha


Seize The Day

Sconse

heej

kom hem från skolan för ett tag sen och så blev jag så sugen på sconse, så jag tänkte att de är väl lätt att fixa ihop, visst de var lätt om de inte fanns massa hinder de börjar med att jag tappa kaffepåsen på golvet så de va kaffe över allt hämta damsugan och fixa upp de, men de va tur att jag inte tog bort den för sen tappa jag mjölet i golvet så kom damsugaren till använing igen, men nu står sconsen i ungen klara om några minuter, måste kika till dom

ciao

Seize The Day

Min helg

heej

Fredags-
i fredags så va jag först i skolan sen åkte jag hem, sen ringde frida och fråga om jag ville följa med henne, beccah och carro till red room, och jag tacka inte nej om man säger så, en mycket trevlig kväll.

Lördag-
då vakna jag lite bakis typ vis 10 men jag låg kvar där ett tag sen typ halv 12 åkte vi till stockholm och kolla på innebandy spännande, vi gick också lite i barka by köpte ett par typ jeansleggins, sen åkte vi hem till Lasse óch Anne och de va jag mamma och pappa, sen gick vi och åt på cop an yan eller vad de nu heter, sen åkte vi tillbaka till dom och satt där bara.

sen idag har jag vart hos en klasskompis vi höll på med vårt projektarbete, nu ska jag gå och duscha sen blir de plugg.

caio





Seize The Day

super mycket att göra

heej

kom hem från skolan för en stund sen, behövde inte ha min sista lektion för jag är klart skönt, imorn börjar jag inte förns efter lunch så de blir att sova länge skönt, nu tänkte jag ta tag i några rester jag har så att dom försvinner för man får ju bara nya saker hela tiden, nu ska jag börja plugga kanske hörs sen

caio




Seize The Day

flyga drake

heej¨

just nu ligger jag här i min sköna säng, mamma har tjejträff och då orkar inte jag vara uppe och lyssna på vad dom säger, så jag och min kisse ligger och myser här nere ska väl gå upp och hämta lite fika snart.
Idag var de första dan i skolan den va faktiskt helt och vi fick en bok vi skulle läsa som heter flyga drake och jag är helt fast i den fast jag bara har börjat, och idag när jag kom hem va jag helt slut så jag sov hela eftermiddan, nu ska jag hämta fika

caio


baby ligger här brevid med



Seize The Day

sista kvällen på lovet

heej

ligger här i min säg har nyss målat naglarna, ska försöka sova snart för imorn är de ju skola som sagt, är lite stressad för jag har så mycket rester jag måste göra men de blir aldrig att jag gör dom, får väl verkligen sattsa sista terminen nu då, aja nu ska jag sussa godnatt

caio





Seize The Day

tillbaka till verkligheten

heej

imorn är de tillbaka till verkligheten och då kanske jag börjar blogg lite mer haha, de är skola imorn och de känns väl sådär men ändå rätt skönt att komma tillbaka i rutiner, idag ska jag försöka plugga lite men vi får se hur de går haha.
Amanda sov här i natt hon åkte nyss, vi låg och prata typ hela natten så jag är fett trött, men nu ska jag börja plugga

caio




Seize The Day

Braa

tjabba

idag har jag faktiskt vart duktig och pluggat några timmar fy va jobbigt de va med de känns riktig bra nu, sen ikväll fixa jag mina naglar lite,hade inpacking i håret och fixa lite, imorn ska jag gymma om jag inte har ont i halsen annars blir de plugg..

nu ska jag krypa ner i sängen hörs imorn

caio




Seize The Day

Godmorgon eller

heej

kanske är lite sent att säga godmorgon men eftersom jag vakna nyss så blir de godmorgon för mig, ska snart gå och ta min morron cigg sedan äta lite frukost. Sen har jag en stor hög med massa plugg jag måste ta hand om, usch va jobbigt men de är skönt när de är gjort, nu blir de frulle

ciao


'
morronfrilla på hög nivå



Seize The Day

nytt år nya tag

tjaa

igår var de nyår, de börja med att vi åt hos carros syrra jag, frida , maria och carro, sen tog vi bussen till luthagen en mycket händelse rik bussresa, när vi kom fram börja festen, vi tolvslaget gick alla ut sköt lite raketer, och mitt upp i allt hamnade jag i snön så va helt is kall när vi kom in, sen var de fest. Tog taxi därifrån kanske vid halv 4 eller nått en riktig rolig taxi resa vi tog en driv in också. Imorse vakna jag upp mellan frida och carro vi gick upp och städa lite sen drog jag och frida hem, när jag kom hem somna jag på soffan på en gång, sen har jag bara chillat hemma. imorn blir de gym tror jag
nu ska jag typ sova


caio



hade ingen bild från igår så de blev på mig och frida istället




Seize The Day