Skön helg

heej

ska taoch berätta lite om min helg.

Ifredags så var jag och Emma och två till och kolla på resa till sommarn men vi kom inte riktig fram till nått. Men de löser sig. Sen åkte vi hem till Emma och sov.

Sen i lördags så var vi först på innebandy. Sen skulle Emma ha match då åkte jag hem och plugga lite. Sen åkte jag in till stan igen och då gick vi och tog ett glas vin, sen åkte vi hem och sov.

Sen idag så gick vi och solade sen hem till mig och åt. Sen åkte vi med mamma till tierp på fotboll. Sen åkte vi till stan på innebandy. Och jag har bränt mig as drygt. Men de har vart en bra helg. Nu väntar en arbetsvecka.

Godnatt gott folk

Bra dag

Hej

nu ska jag berätta lite mer om mitt möte igår, eller möte och möte jag var och kolla på en lägenhet eller ett rum i en lägenhet asså inneboende, och idag ringe hon och sa att jag fick de. Så jag var och skrev kontrakt idag, den ligger mitt i stan så den första april flyttar jag :)
Sen kom pappa hem från kina idag så vi fick massa goda teer och te koppar jätte roligt:)
nu sitter jag och pluggar och kommer nog fortsätta ett tag till:)

ha en bra kväll

Intressant möte och sol

Hej

Har just vart i stan på ett intresant möte, men jag berättar mer om de sen. Är iallafall mycket glad just nu.
Idag är de min lediga dag och de är ett underbart väder ändå sitter jag inne och pluggar men så är de

Hoppas ni har en bra dag :)

Väntan


Hej hej

Sitter och väntar på bussen hem, är sjukt trött öppna nämligen idag och försov mig så min underbara pappa körde mig till jobbet. All kärlek till min pappa idag.

Idag ska jag träna och plugga hade jag tänkt får se hur de blir med den saken ;)

Pappa får stå för bilden idag

Hundvakt och huvudvärk

Hej

Nu ska jag berätta lite om min helg.
I fredags så jobbade jag först och sen åkte jag och var barnvakt några timmar, sen åkte jag hem och vi är hundvakt den här helgen så jag gick ut med hunden. Sen hade jag bara en mys kväll med mina föräldrar.

I lördags så var jag först på innebandy, Sirius mot Pixbo och Sirius förlora så klart. Efter de åkte jag till emma och vi åkte senare till becka och tessie var med, sen gick vi till saluhallen inte den roligaste utgången men men.

Och idag har jag vilat hela dan tills mamma och pappa åkte till stan och jag fick gå ut med hunden men de var faktiskt väldigt skönt. Ikväll blir de en lugn kväll framför tven
Hoppas ni har haft en bra helg

Här är lite bilder från helgen

Trött

Hej

Idag har de vart full rulle först åkte jag till jobbet och sluta klockan 2 då gick jag till fågelsången och träffa några kompisar sen gick jag och hämta dom jag är barnvakt åt på förskolan sen gick vi hem till dom och laga mat och så och nu är jag äntligen på väg hem :)

Hoppas ni har haft en bra dag