Bilder

Hej
 
Idag orkar jag inte skriva så mycket så de kommer mäst bilder från när vi var i turkiet och när vi var ute och fiskat idag. Jag var iallafall i stockholm idag och gjorde av med lite pengar :)
Nu ska jag kolla os
 
 
 
Jag övningskörde
 
 
Jag fick en gädda :)
 
Pappa fick en liten aborre
 

Underbar morgon

Godmorgon alla glad.
 
Sorry för att jag inte bloggat,dåligt av mig. Men sen sist har min pappa fyllt år, jag har vart i stockholm men familjen och fam Lindström, jag har jobbat och jag har gjort halkbanan.
Så allt jag har gjort. Idag tänkte jag bara slappa i solen sen ska jag dra och jobba kväll och imorn ska jag fixa allt för resan.
 
Hör sen :)
 
Min fina mamma
 
 
 
 

O.C

Hej hopp
 
Igår var din min kära pappas födelsedag så vi hade lite folk här jätte mysigt. Idag har de vart en super seg dag kolla klart på o.c första säsong as bra ska fixa andra säsongen :)
Va ute och sprang idag iallafall så de va skönt. 
Om en vecka drar jag till Turiket med Emma, Sara och Malin kommer bli sjukt skönt :)
Och på onsdag ska jag göra halkbanan så jag kommer igång med de där jävla körkortet hahah
 
 
Emma och Sara i fredags 
 
Jag i fredags
 
Min kära pappa som fyllde år.
 
Den här underbara maten fick jag idag efter min springtur :)

Hard Work

Shoo
 
Igår var de en super mysig kväll, jag och Emma åkte och bada super skönt i vattnet faktiskt. Sen åkte vi runt ett tag sen hem och kröp ner under en varsin filt och kolla på film super mysigt.
Idag har jag inte gjort mycket kollat på några avsnitt av o.c, pratat lite med Linn. Och nu står mamma och fixar mat till mig för jag ska åka och jobba snart.Vilken underbar mamma jag har eller hur ?;)
 
Nu måste jag fixa mig hör sen ciao
 
Jag och emmis 
 
Min underbara mamma och min bror :)
 

Run run run

Hejsan
 
Sorry har inte orkart bloggat men de har inte hänt så mycket sen sist. Igår var jag och mamma till Thuns trodde inte de skulle finnas så mycket där men de blev en del ändå, konstigt;)
Idag har jag bara segat kollat på o.c jag har inte följt de så jag ladda hem den helt fast.
Senare idag ska jag träffa emmis har inte gjort de på ett tag så de ska bli kul.
Nu ska jag byta om och bege mig ut i spåret.
 
Mamma och jag på väg till Thuns 
 
 
 
Min fina vän Emma
 
Ett par byxor jag köpte
 
 
 
 
 

Bakis jobb

Hej
 
Igår var jag ute och sprang i 25 graders värme sjukt jobbigt men riktigt skönt. Sen kom mamma hem med Åsa och Jonte, sen ringde Frida så jag gick över till dom. Där var de lite fest med Frida, Pontus, Hampus och Natta mycket trevligt var de. Dock väldigt bakis idag.
Snart ska jag in till stan för att jobba men de blir bra, kanske tränar sen när jag kommer hem vid 10 typ.
Nu ska jag fxa mig.
Ha en bra dag
 
Trött tjej

Hemma igen

Hej
 
Nu är jag hemma igen efter 2 nätter på Åland, hur mysigt som helst. Vi åkte båt, fiska,bada, sola, grilla, drack öl och hade de så sjukt bra. Men nu är jag hemma igen ikväll ska jag nog bara ta de lugnt ska jobba imorn, men vi får kanske drar till Emma ikväll. Kom på idag att jag inte hade tagigt några kort på Åland as tråkigt men så är de.
Nu ska jag ut och springa i värmen. Ha en bra kväll:)
 
redo för en springtur

Båt

Ny karriär?

Shoo
 
Idag har det vart en mycket bra dag. Den börja med att jag mamma och bror åkte till örbyhusglofklubb och slog några slag, mamma ska nämligen börja på golf och min bror spelar, och jag var bara med för de va kul. Sen åt vi lunch där, sedan vidare till min gammla mormor och fika lite.
Snart kommer familjen Lindström och fikar, jag har bakat en blåbärspaj.
Imorn åker jag till Åland så ska gå och packa lite nu.
 
ska man bli golfare? hahah neej
Peter
Mamma haha hon är nybörjare:)
 
 

Ulva

Hej
 
Idag har det vart en chill dag, jag och mamma åkte till ulvakvarn och fika lite. Mycket mysigt gick runt där och kolla lite och prata en massa.
Nu sitter jag och försöker bok en båt tur till Åland där min kompis Frida och hennes kille är, tänkte stanna där tills på lördag och jag åker på torsdag, skönt att komma iväg lite.
Har inte så mycket att säga ska snart ut och springa i spåret tänkte jag.
 

Ny klocka och em final

Hejsan!
 
Igår var det en väldigt mysigt dag,som jag skrev så åkte jag och Emma till gränby och då köpte jag en klocka som jag vill ha. Sen senare på kvällen cykla vi ner till Flustret där vi kolla på em-finalen, och de blev som jag vill Spanien vann med 4-0 helt sjukt i en final.
Idag vakna jag runt 12 och gick upp och åt lite frulle, sen gick jag ut med min grannes hund, i björklinge asså. Fast nu måste jag hoppa in i duschen för jag ska åka och jobba snart
 
hörs sen ciao
 
Min nya klocka
 
Vinnarna av em2012
 
 
 

shoolahopp

hejsan!
 
Gud va dåligt jag är på att blogga,antingen så får jag lägga ner eller börja blogga oftare.
Iallafall vad har jag gjort idag? Jo jag och Emma har vart vid sjön och badat eller Emma bada iallafall jag låg på bryggan och kolla på.
Snart ska vi bege oss till gränby för att köpa ny bikini och jag ska kolla på en klocka, jag hitta en klocka som jag blev helt kär i. Senare ikväll så blir de kolla på fotbolls finalen nånstans på stan. Vad tror ni de blir, jag hejar iallafall på spanien men tror att Italien kan bli svåra att slå. De visar sig :)
Nu ska vi laga lite mat ha en bra dag
 
Klockan jag vill ha :)