sommar och sol

heej

det var längesen jag skrev nu sorry, men jag har hunnit gjort mycket, mamma hade 50års fest i lördags sjukt jävla roligt var det, sen i tisdags hade jag min studentskiva också hur kul som helst, sen igår så fyllde mamma och då var vi ute och åt hela familjen:) och om en vecka tar jag studenten livet är underbart. Snart ska jag dra in till stan och hämta mina sötingar på dagis för att sedan vara barnvakt åt dom:)

ciao

lite blider från festerna






Seize The Day

feber och en fet förkyldning

hej

jag har blivit sjuk:( jag har inte mycket röst kvar och de rinner i näsa hela tiden hatar de, jag va lite i skolan idag iallafall men de kändes som att jag skulle svimma :/ får se hur jag mår imorn

ciao






Sezie The Day

lite små sliten

heej

skiva igår asså, de va kul faktiskt inte lika kul idag dock men sånt är livet, gick hem från skolan idag för jag hade bara en lektion och då kändes de lite ovärt att vara i skolan när man är bakis så såvar de.
nu tänkte jag ta en tupplur

caio

mys igår med tjejorna:)




Seize The Day

hippi

heej

förlåt för dåligt skrivande men jag har haft fullt upp, de jag har gjort dom dagarna jag inte har bloggt är jobbat haft födelsedag och fått massa fina saker:) men ikväll är de studentskiva typ den ända förutom min jag kan gå på för dom andra jobbar jag:/ snart bär de av till stan
måste fixa lite saker

caio

jag som hippi



Sezie the day


MVG :)

heej

kom nyss hem från skolan har haft nationella prov i svenska b sen fick jag reda på att jag fick MVG i muntliga nationella svenska b helt sjuk jag har typ aldrig fått mvg i nått, så jag är väldigt glad.
och imorn fyller jag 19 år de känns också bra, men nu måste jag vila är super trött
puss

caio




Sezie The Day

dunjacka i maj :/

heej

sitter här och äter lite kvällsfika, kaffe och mackor väl värt efter man har stått och kolla på fotboll, de va min bror som spela och dom vann med 7-0 så de känns bra. Lite deprimerande att man har stått i dunjacka i maj men men. Nu ska jag göra en skoluppgift sen blir de big brother


caio




Sezie The Day

kan inte sova!!

hej

fan asså jag kan inte sova och imorn är de skola och jag måste komma tid,hur ska de gå.
och så är jag lite arg och de gör inte saken bätter, jag HATAR falska människor och jag har märkt att de finns rätt många i denna värld, så nu ska jag bara satsa på mig och dom jag älskar:)
kanske inte är så konstigt att jag inte kan sova för jag gick upp typ vid ett idag.
sorry för ett tråkigt inlägg.
nu ska jag sova godnatt:)

caio




Sezie The Day

sliten

hej

igår var det valborg och jag va med Amanda och massa andra, helt okej valborg, annars tycker jag att valborg är väldigt överskattat, men helt okej.
Nu tänkte jag sätta migoch plugga lite halv sliten efter gårdagens festande, imorn ska jag ha muntliga nationella i svenska B.
jag blir jätte glad när ni kommenterar, de gör att jag vill blogga mer ;)

efter som jag är så sliten så blir de ingen blid utan en tönt film på mig och Amanda:)

caio




Seize The Day