Jobbigt

heej

imorse när jag vakna var klockan halv 11 hoppsan, jag vaknar inte av min veckaklocka, så jag blev hemma idag och så skulle jag sätta mig och plugga för jag har ett förhör imorn men kul att allt jag ska plugga på ´ligger i skolan:/ skönt med lov nästa vecka är så sjukt stressad, en posetiv sak som hände idag var att jag hitta min aik skiva:)
nu ska jag göra rester

caio


haha ful jag är


Seize The Day

kaffe och plugg

heej

kom nyss hem från skolan har vart en helt vanlig dag i skolan, tråkig. de är ju alla hjärtans dag i dag så de satt massa hjärtan i hela skolan, ovärd dag tycker jag.
Igår så va jag med Frida och Linn hela dan vi åkte och spela biljard på kvällen as kul, jag och frida vann över Linn.
nej de här duger inte måste sätta igång och plugga nu

caio





Seize The Day

banan+citronsaft=?

heej

sitter i mitt rum och pluggar lite, bra Lisa. idag trodde jag att de skulle bli en skit dag men man kan ha fel ibland, de va en ganska chilldag. när jag kom hem idag bestämmde jag mig för att göra en ansiktsmask och de kan man göra av en banan och lite citronsaft, de är bra för porerna, as nice ju:p
men nu måste jag göra klart de här

caio




Seize The Day

kul?

heej

sitter i skolan på min första lektion, kul att ingen av mina gruppmedlemar är här, så jag kan inte göra nått så kunde lika gärna vart hemma och sovit, men ändå sitter man här, så jag kommer nog sitta på fb en timme till:/
när jag vakna i morse så kändes allt bara skit, inge bra humör så jag bråka med mina päron, kommer bli en skit dag
hejdå!!!




Seize The Day

hej håå

heej

nu sitter jag här med en kopp kaffe i handen och kollar på bygglov, ny duschad och frech känner man sig också.
Idag har jag verkligen inte gjort mycket utan bara vart i skolan och tråkat, imorn tänkte jag träna efter skolan jag sluta 10 i ett så de är nice, jag har inte tränat på ett tag så jag hoppas verkligen att jag orkar träna imorn.
nu ska jag dra

caio



Seize The Day